Unieke Masterclass Compliancy door topdocent!

Trots zijn we op onze topspreker

Armin Alta

 

Armin heeft zijn sporen verdiend op dit thema bij bedrijven als Rabobank, ING en is als dagvoorzitter regelmatig als deskundige actief bij discussie over dit thema. 

éénmalige Masterclass

 2019 in Rotterdam

A

Armin heeft als KYC Academy trainer en leercoach geacteerd in de opstartfase van het inrichten van het KYC Center van ING NL. Armin had een scherp oog voor het ontwikkelpotentieel van de professionals en bracht heel veel energie en positiviteit. 

ING Bank

Herken je dat, terwijl je de rapportage aan het lezen bent en dat je wordt ingehaald door de actualiteit waarbij je enige wens is niet in de krant terecht te komen? We know…it’s lonely at the compliance top

 

Vraag je je wel eens af hoe krijg ik ze zover, wanneer gaan mijn collega’s begrijpen dat integer handelen echt een bijdrage levert aan het bedrijf? 

 

 

In deze workshop ga je met vakgenoten aan de slag. Daarmee biedt deze workshop een unieke gelegenheid om in een andere omgeving te leren met en van andere compliance professionals.

 

Het programma biedt inzicht in ons gedrag en de mogelijkheden die de compliance officer heeft om op intermenselijk niveau sturing te geven naar gewenst gedrag. Belangrijk daarbij is een reflectie op eigen gedrag en de invloed van ons gedrag op de ander. Het leren onderkennen van mechanismen en het op maat collega’s aan spreken op gedrag. Allemaal met als doel een daadwerkelijke verandering in gedrag te initiëren.

Act Compliant Xperience

Bij Xperience in Rotterdam geloven we in ontwikkeling van mensen door hen een ervaring aan te reiken. We maken van een workshop of training een onvergetelijk moment door naast kennis ook een belevenis toe te voegen. Door pakkende verhalen en voorbeelden van je collega-deelnemers en door actief op zoek te gaan naar voorbeelden in de praktijk. Wees niet verrast wanneer we de stad intrekken en ter plekke zien en ervaren waar en wanneer je tegen compliancy-issues kunt aanlopen. 

Masterclass Act Compliant 

Doelgroep      :  Compliance Officers

Doel                :  Reflectie en netwerk uitbreiden.         Ontmoeten van collega -                              professionals

Vooropleiding :  niet nodig

Voorbereiding :  inbreng casus

Duur                :  09:00u. - 17:30u.

Trainer             :  Armin Alta

Locatie            :  St Jobsweg 30J,                                          Rotterdam

Kosten             : € 395,- inclusief lunch en                            entree's

Aantal dlnmrs  : 8-12

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring