PE-periode tot april 2022

Na een korte periode van zelfstudie krijg je op deze dag de gelegenheid alle vragen te stellen, wordt een examentraining gegeven door een specialist en sluit je af met het officiële examen. Inclusief leerlijn, training, lunch, energizer en het examen. 

Van:

€ 335,00

PE in 1 dag

Op aanvraag beschikbaar

Sommige PE onderdelen lenen zich uitstekend om samen in 1 dag te doen. Door een slimme timing en een strak programmma leg je twee examens op 1 dag af. Wel zo efficiënt. En nog leuk ook. Daar zorgen wij weer voor! 

Van:

€ 635,00

2 PE's in 1 dag

maak er een belevenis van. In Kroatië bijvoorbeeld....

Combineer je PE-activiteit met een spectaculair uitje. Waarom in een saai lokaaltje zitten terwijl je voor hetzelfde geld op een spectaculaire plek je training doet. WFT Xperience beschikt over een uitgebreid netwerk in Kroatië en biedt veel trainingen daar aan.

Vanaf:

€ 335,00

PE op locatie

PE Xperience Programma

Heb je eenmaal je WFT-diploma op zak dan moet je regelmatig laten zien dat je bij bent gebleven door het afleggen van een PE-examen. Je moet dus al een initieel WFT-certificaat hebben en dat bekrachtig je weer door het afleggen van een PE-examen voor 1 april 2019. Daarna ben je er tot 1 april 2022 "vanaf". 

Natuurlijk hebben we als WFT specialist een mooi programma om alle PE-examens tijdig te kunnen afleggen, klassikaal begeleid door onze specialisten en ondersteund door een mooie digitale leerlijn. 

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken werken wij met all-in prijzen. Dus geen gedoe meer met extra kosten. Bij onze summer course is vlucht, transfers, hotels en alle maaltijden inbegrepen. Net zoals de examenkosten en de kosten van de digitale leerlijn en de oefenexamens die je van tevoren krijgt aangereikt. Wat niet inbegrepen is zijn kosten van parkeren en consumpties aan de bar.

PE Xperience Rotterdam

In 1 dag een PE examentraining en examen op onze inspirerende locatie in Rotterdam,. Met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Een aanrader voor diegenen die erg aanhikken tegen de zwaarte van de stof. De 1-daagse PE Xperience boek je in ons opleidingsportaal inclusief:

  • studiematerialen (digitaal en bestaande uit een syllabus met actualiteiten en oefenexamens),

  • klassikale training,

  • catering, het officiële PE-examen

  • en begeleiding achteraf indien het examen niet wordt behaald.

 

LET OP: Bij de PE Xperience in Rotterdam zijn overnachtingen, vervoer en parkeergelden niet inbegrepen. Wel hebben we diverse extra voordelige hotelarrangementen af kunnen spreken die je als extra Xperience via ons kunt boeken. Hiervoor kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Telefonisch op 010 230 88 00 of via mail: info@wftxperience.nl.

PE Incompany

Samen met onze samenwerkingspartij op het gebied van examinering bieden we de mogelijkheid om gewoon bij jou op kantoor een PE-dag te organiseren, inclusief het examen. Omdat ieder kantoor weer anders is, is dit altijd maatwerk. Maar daar maken we graag een offerte voor. Onze ervaring is dat wanneer je meerdere groepen per dag kunt laten trainen dit alternatief ook al snel kostenvoordelen met zich meebrengt. Bel ons gerust: 010-2308800.

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring