Stichting Examen Uitzendbranche

Werkzaam in de uitzendbranche? Dan is het behalen van het SEU-diploma een heel belangrijke stap om aan te tonen aan je opdrachtgevers en aan de inleenkrachten dat jij je vak verstaat en serieus neemt. Nu is het SEU-diploma niet een diploma dat je er zomaar even bij doet. Je moet er serieus voor aan de bak.

Initiële opleiding (op maat of met open inschrijving)

Bij SEU Xperience bieden we je de mogelijkheid om na een korte voorbereiding in 4 dagen te slagen voor je SEU-diploma. Dat doen we op onze befaamde Xperience-wijze. Met kleine groepen, inspirerende trainers en dito locatie en een heel afwisselend programma.

De SEU Xperience is volledig georganiseerd. Van overnachting, tot catering, verteer en diverse energizers. Werkelijk aan alles is gedacht. Zelfs je examen en het vervoer ernaar toe wordt verzorgd zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op je examen.

Examentraining

Hard geleerd maar net even die laatste puntjes op de "i"? Dat gaan we voor je regelen. Samen met andere collega's uit de branche helpen onze trainers je met de vertaling van de lesstof naar het diploma. Een volle en lange dag maar nooit zonder resultaat. Mocht je in de week erna niet slagen dan kom je gewoon gratis terug bij de volgende training. Net zolang tot je je papiertje wel op zak hebt. Alleen de kosten voor het examen zul je zelf moeten dragen. 

Individuele begeleiding

Onze trainers zijn specialist op het terrein van alle aan de ABU-cao gerelateerde zaken. Denk dan aan de diverse fases, ziekmeldingen, zwangerschap, tewerkstelling van buitenlanders en documentenverkeer. We helpen je graag. Dat kan ook individueel. We hanteren daarbij een tarief van € 110,- exclusief BTW per uur met een minimale duur van 2 uur per sessie. 

Permanent Actueel

Er verandert nogal wat in de wereld van uitzenden. Daarom is het verstandig om bij te blijven. Laat je niet verrassen door verouderde regelgeving of processen. In deze moderne tijd kunnen we ons geen misstap permitteren. Bij SEU Xperience organiseren we PE-dagen op maat voor jouw bedrijf of individueel, die je helemaal up-2-date houden.

Gaan we je zien in Rotterdam? Bel of mail voor meer informatie naar Coen Vendrig: 06 - 5586 8713, coen@xperience.nl

Je SEU halen samen met een aantal gezellige andere collega's uit de branche tijdens de SEU Xperience?

Prijs inclusief 1 examen.

Vanaf:

€ 1.195,-

Je SEU halen maar dan in een warm land? Wat dacht je van Kroatië? Graag maken we een offerte op maat.

 

Prijs inclusief 1 examen.

Indicatief:

€1.395,-

Je SEU halen door zelf veel te leren en een hele dag examentraining. We slepen je er graag door.

 

Doorgang gegarandeerd

vanaf 4 deelnemers!

Prijs exclusief examen.

Keiharde slaagprijs!

€ 295,00

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Brenda:  06 38216128

Bel Eveline:  06 14425757

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring