WFT Xperience als shirtsponsor Bike4Brains

August 25, 2019


Op 7 september gaat WFT Xperience als shirtsponsor meedoen aan de Stelvio Esperienza 2019. Natuurlijk gaan we verslag doen van deze dag maar eerst nemen we je mee naar het waarom. De deelnemerssite van Rick Breeuwer verwoordt het zo: 

 

Je zult maar op jonge leeftijd geconfronteerd worden met hersenletsel. Vaak met als resultaat dat je in een afhankelijke situatie terecht komt. Niet alleen qua zorg maar ook qua werk. En je eigenwaarde wordt er natuurlijk niet beter van! Gelukkig zijn er al heel veel mooie initiatieven. Bijvoorbeeld het Daan Theeuwes centrum in Woerden (daantheeuwescentrum.nl). Daar gaan ze door om jonge mensen die dit overkomt niet thuis te laten zitten maar om ze helpen het maximale uit zichzelf te halen. Dat kost tijd en geld. Ik heb met eigen ogen gezien wat een mooie resultaten er bereikt worden! Zaterdag 7 september rijdt ik met 50 wielrenners naar de top van de Stelvio in Italië. Met om en nabij de 40 haarspeldbochten een monsterbeklimming. Zakelijk ben ik al een van de shirtsponsoren van dit evenement (bike4brains) maar er is meer mogelijk. Mag ik jullie vragen me te sponsoren. 40 bochten keer een tientje brengt me al aardig op weg! Veel tijd om na te denken heb je niet, over 10 dagen ben ik al op pad.... Dus klik meteen door en doneer. Iedere euro is er 1. Mag ik je support? Mijn belofte aan jou: Ik zal aan je denken in iedere haarspeldbocht!

 

Wil je Rick sponsoren? Dat wordt zeer gewaardeerd!

 

http://bike4brains.nl/product/rick-breeuwer/ 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Foto-jaaroverzicht 2019 TPS feestelijk in ontvangst genomen

February 24, 2020

1/9
Please reload

Recente berichten