Informatiedag UWV "werken in de financiële wereld"

October 20, 2019

Op donderdag 14 november vindt de eerste informatiedag plaats gericht op kandidaten die zich willen oriënteren op werk in de financiële sector. 

 

Finedat -een detacheringsbedrijf met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht- heeft samen met WFT Xperience en het UWV de handen ineen geslagen om te informeren over mogelijke (loop-) banen in de financiële wereld. 


De kracht van deze samenwerking ligt in het feit dat Finedat als detacheerder een goede kijk heeft op vacatures en welke vaardigheden en competenties daarbij horen. WFT Xperience is als opleider is staat om te zorgen dat kandidaten met de wil om actief te worden in deze wereld snel hun benodigde certificeren behalen. 

 

Hoe we dat doen? Daarvoor nodigen we je uit om om 14 november met ons kennis te maken in een informatieve bijeenkomst. Weet dat we je optimaal voorbereiden en maximaal begeleiden. Op een manier die niet alleen effectief is gebleken maar ook als plezierig wordt ervaren.

 

Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20, kosten zijn er niet en de koffie is warm! Schrijf je dus snel in. Het kan door de link naar ons opleidingsportaal. die op divers plaatsten op de site te vinden is.

 

Zien we elkaar de 14de november? We kijken ernaar uit. 

 

https://wftxperience.opleidingsportaal.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Corona houdt ons goed bezig! Maar we zien ook de kansen!

March 13, 2020

1/7
Please reload

Recente berichten