Leren - plaatsen - en GAAN!

December 3, 2019

Samenwerking UWV, Finedat en WFT Xperience leidt naar mooie banen!

 

Op 14 november vond de eerste bijeenkomst plaats voor geïnteresseerden in een baan in de financiële wereld. Samen met Finedat mochten wij aan een select gezelschap van potentiële werknemers uitleg geven over diverse functies en welke opleidingsvereisten daarbij horen. Na een aantal levendige presentaties kregen alle deelnemers een speed-date aangeboden met een recruiter van Finedat.


Amper 3 weken later zijn de eerst deelnemers al begonnen aan hun leerlijn WFT Basis en zijn ze uitgenodigd voor een serie klassikale bijeenkomsten die ertoe moeten leiden dat iedereen slaagt voor zijn WFT-diploma. En in de tussentijd zijn de kandidaten al aangeboden bij diverse mogelijke opdrachtgevers. Het is een kwestie van tijd en we kunnen de eerste plaatsing al toejuichen! Leren-plaatsen-en GAAN!

 

Al met al een mooie vorm van samenwerking waar we trots op zijn! Wil je meer weten of aansluiten? Laat je horen!

 

 

 

.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Foto-jaaroverzicht 2019 TPS feestelijk in ontvangst genomen

February 24, 2020

1/9
Please reload

Recente berichten