Hypothecair Krediet blijkt grootste struikelblok

December 20, 2019

Het CDFD (College Deskundigheid Financiële Dienstverlening) heeft gisteren de nieuwste statistieken met betrekking tot de Wft Examens uitgebracht. In de periode april tot en met september 2019 hebben bijna 14.000 examens plaats gevonden. Basis (4.500), Zorgverzekeringen (2.300) en Schade Particulier (2.300) behoren tot de grootste groepen. Hypothecair krediet, Vermogen en Schade Zakelijk vormen samen met ruim 2.000 examens de vierde grootste groep.

 


De praktijk leert dat Hypothecair krediet en Vermogen de brekebeen zijn binnen de Wft opleidingen. Ook onze trainers herkennen dat. Niet alleen omdat hypothecair krediet zo onder allerlei regels is komen te staan maar ook de toevoeging van consumptief krediet aan de stof maakt het alleen nog maar complexer. Voor nieuwkomers wel te doen maar soms niet meer te begrijpen.

 

 

Oplossingen

Onze Xperience trainers hebben ruime ervaring en expertise om je met succes door de lastige stukken van Hypothecair krediet én Vermogen heen te loodsen. Daarnaast word je de stad Rotterdam in meegenomen om in de praktijk te leren hoe het zit met bijvoorbeeld “recht op overpad”. Kortom door te beleven leer je en ga je met voldoende bagage je examen in. 

 

Ook in 2020 biedt Xperience Wft Hypothecair krediet en Vermogen trainingen aan. Zowel individueel als met een groep kun je inschrijven! De eerstvolgende Hypothecair Krediet training start 14 februari.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Corona houdt ons goed bezig! Maar we zien ook de kansen!

March 13, 2020

1/7
Please reload

Recente berichten