TPS Route-, OV en HOTELINFORMATIE 

Hotels:

SS Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

 

TPS Rotterdam

Wilhelminakade 304, 3072 AR Rotterdam

 

Dit zijn de kantoren boven het Fotomuseum. Je kunt het gebouw in (bij de draaideuren van het Fotomuseum). Loop vervolgens langs de koffiecorner heen en bel bij de liften (naar de kantoren) aan bij de derde verdieping. Neem de lift naar de derde verdieping, waar TPS zich bevindt.

 

Parkeren en OV Rotterdam:

Parkeren is bij de trainingslocatie erg prijzig. Parkeer daarom gratis bij de P+R Transferium Noorderhelling (Stadionweg (Feijenoord Station) 3078 HV Rotterdam). Vanaf het Transferium is het ca. 15 min met het OV naar de trainingslocatie: Tram 23 richting Marconiplein, uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen naar Las Palmas. Kom je met OV vanaf het Centraal Station dan neem je metrolijn E richting Slinge en stapt uit bij halte Wilhelminaplein.

TPS Amsterdam

Kraanspoor 37, 1033 SC Amsterdam

 

Parkeren en OV Amsterdam:

Parkeren op het Kraanspoor zelf kost ca. € 8,60 per dag. Je kunt ook op ca. 300 m loopafstand gratis parkeren langs de openbare weg of op het industrieterrein (ter hoogte van de brandweer-kazerne). Kom je met OV, dan kan je aan de achterkant van het Centraal Station met de veerdienst rechtstreeks naar de NDSM-werf. Dit is sneller dan met de bus.

 

Parkeren (op andere plaatsen) is voor eigen rekening.

 

WFT Xperience (Examen)

Sint Jobsweg 30, unit J, 3024 EJ Rotterdam

 

Bij de trainings- en examenlocatie aan de Sint Jobsweg is voldoende parkeergelegenheid, maar tegen betaling (max. € 15,50 per dag). Op 200m afstand bevindt zich tevens een Q-Park (ingang naast de AH). Het metrostation Coolhaven ligt op wandelafstand (ca.4 minuten) en is vanaf het Centraal Station goed bereikbaar (lijn E richting Slinge, overstappen bij Beurs, op lijn A, B, of C naar Coolhaven). Tramhalte Pieter de Hooghweg ligt tegenover WFT Xperience en is met tram 8 vanaf metrostation Leuvehaven bereikbaar.

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring