Beleven is onthouden bij een WFT-opleiding

WFT Xperience

Beleven is onthouden! Bij WFT Xperience zijn we ervan overtuigd dat je sneller, beter en plezieriger leert wanneer je samen in een groep leert waarbij een ervaren en gedreven trainer het proces begeleidt. Deze overtuiging kunnen we ook onderbouwen. De doorlooptijd van start van een opleiding tot het examen weten we flink te verkorten. Voor je werkgever, je opdrachtgever, je inlener, wel zo fijn. Daarnaast maken we in de klassikale examenvoorbereiding het verschil. We gaan door totdat jij geslaagd bent.

 

Opzet

Uiterlijk twee weken voor de start van de klassikale Xperience ontvang je een digitale leerlijn met een studie-advies. Je opleiding is dan al begonnen. We checken je voortgang en zijn er voor eventuele vragen. Op de eerste dag van de klassikale opleiding, de Xperience, beginnen we met een inventarisatie van lastige onderdelen en focussen we op deze zaken. Daar zit veel tijdwinst in. Op de vierde dag doe je meteen het officiele examen in onze eigen veilige en vertrouwde omgeving. Mocht het niet lukken dan is de vijfde dag ingeruimd voor een herexamentraining en het herexamen. Voor het weekend ga je dus met een diploma naar huis! Dat is drie weken nadat je met de leerlijn begonnen bent. Schrijf je je in voor meerdere WFT-Xperiences dan is de doorlooptijd voor de volgende leerlijnen nog korter vanwege diverse doublures in de stof.

Incompany mogelijk

Natuurlijk hebben we een prachtig opleidingscentrum in Rotterdam maar ook Incompany is heel goed mogelijk. Eén van onze grootste klanten heeft maandelijks een instroom-moment voor haar trainees en daar bieden we een Xperience op maat aan.

Ook open inschrijving

Voor een aantal WFT-opleidingen die als "moeilijk" te boek staan bieden we ook open inschrijving aan. Dat zijn met name WFT Hypothecair Krediet, WFT Vermogen, WFT Schade Zakelijk en WFT Pensioenen. In ons opleidingenportaal is precies te vinden waar en wanneer deze plaatsvinden. Ze zijn daar ook meteen boekbaar.

Alle WFT-opleidingen 

Je kunt alle volledige 4-daagse (ervan uitgaand dat een vijfde herexamen-dag niet nodig is) WFT opleidingen boeken op ons opleidingsportaal:

WFT Basis

WFT Zorg

WFT Consumptief Krediet

WFT Hypothecair

WFT Inkomen

WFT Vermogen

WFT Schade particulier

WFT Schade zakelijk

WFT Pensioen

 

De Xperience boek je in ons opleidingsportaal inclusief:

  • studiematerialen (digitaal en bestaande uit een syllabus met oefenvragen en -examens),

  • 4 daagse klassikale training,

  • activiteiten en energizers,

  • catering (drankjes/versnaperingen, lunch en 3x diner),

  • OV tijdens de Xperience, examen en herexamen (bij voldoende studie-inspanning)

  • en begeleiding achteraf indien je na deze week niet geslaagd bent.

 

LET OP: eventuele overnachtingen, vervoer (van en naar het hotel) en parkeergelden zijn niet inbegrepen. Wel hebben we diverse extra voordelige hotelarrangementen beschikbaar die je als extra Xperience via ons kunt boeken. Hiervoor kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Telefonisch op: 010 230 88 00 of via mail: info@wftxperience.nl.

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring