WFT ESCAPE ROOM

 

GROEN LICHT VOOR:
 

DE EERSTE EN ENIGE WFT ESCAPE ROOM VAN NEDERLAND!

Heb jij voldoende WFT kennis om uit de WFT Escape Room te ontsnappen?

Bijna sluitingstijd! Samen met je collega's verheug je je op je vrije avond. Dan gebeurt het. Je wordt overvallen! In het dagelijkse leven zeker geen prettige ervaring. Maar in dit geval een belangrijke rode draad in het spel dat hoort bij de WFT Escape Room.

De overvallers sluiten jullie op in een oud kantoor dat als magazijn is gaan dienen. Gelukkig bevinden zich in het kantoor vele aanwijzingen. Hiermee moet het mogelijk zijn binnen een uur de ruimte te ontsnappen en alarm te slaan. De overvallers daarentegen zijn alert en komen regelmatig terug om te kijken of jullie nog wel netjes op je plek zijn blijven zitten. 

 

Je gaat door met het beantwoorden van de diverse WFT vragen, het oplossen van puzzles en het uitvoeren van de opdrachten. Samen kom je er wel uit. Ook al is het niet via de gemakkelijkste weg. Je daagt jezelf en groepsleden uit om tot het uiterste te gaan en met de codes in je hand de Escape Room letterlijk te verlaten.  Lees meer....

1 Finedat                 57.22

2 Groep Boenders  58.07

3 Groep De Moed   60.00

4 Groep TPS Basis 60:00

5 Groep WFTXtest  60:00

Tijdens de diverse WFT en PE Xperiences wordt de WFT Escape Room al regelmatig ingezet om de kennis van deelnemers ter voorbereiding op een WFT examen te testen. De lat ligt hoog. Het merendeel van de deelnemers heeft extra aanwijzingen nodig tijdig buiten te komen. Maar die aanwijzingen kun je dan ook verdienen door samenwerking. 

Ook niet-deelnemers aan onze WFT en PE programma's stellen wij nu in de gelegenheid om samen hun kennis te testen. De WFT Escape Room is ook "los" te boeken. Ideaal om dit te doen met een paar collega's, als teambuidlng, een teamuitje of tijdens een vergadering buiten de deur. 

De WFT Escape Room kan worden geboekt op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond in de themavarianten:

  • WFT Basis

  • WFT Hypothecair Krediet

  • WFT Schade Zakelijk

  • WFT Pensioen

Per avond heb je de keuze uit twee sessies:  

de vroege sessie van 18.30-19.30 uur en

de late sessie van 20.00-21.00 uur

 

Je investering voor dit unieke event bedraagt: € 150,- (incl. BTW) per groep (max. 6 personen). Besluit je na een bezoek aan de WFT Escape Room om een gerichte WFT Xperience of PE Xperience bij ons te boeken, dan krijg je als deelnemer aan de WFT Escape Room €25,- korting op je PE of WFT Xperience. Voor grotere groepen denken wij graag mee over de organisatie, beschikbare data en tijdstippen. Wij kunnen aanvullend diverse arrangementen samenstellen waarmee je de belevenis van een bezoek aan onze WFT Escape Room tot een onvergetelijk event kunt maken. 

Druk nu op de rode knop en boek je Team Xperience event! Heb je vragen? Stel ze dan gerust via mail: info@wftxperience.nl of

bel 010 230 88 00. 

 
  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring