WFT Vermogen halen in Kroatië!

Bij WFT Xperience weten we als geen ander dat kennis het beste beklijft wanneer je er een belevenis van maakt. Dus geen saaie lessen of uitgebreide e-learnings maar gewoon een inspirerende trainer en dito omgeving! Wat dacht je van het volgende aanbod?

Pak je koffer en check in!

Dinsdagavond sta je met je koffer op Rotterdam/The Hague Airport om na goed uur vliegen te landen in Pula (Kroatië). Je bent te gast op een Kroatische boerderij waar iedereen zijn eigen appartement heeft en waar we gebruik kunnen maken van een authentieke ruimte voor onze trainingen. En maak je geen zorgen, er is wifi!

Opzet

Iedere dag starten we -na een stevig ontbijt- met een onderdeel uit WFT Vermogen. Dat is echt stevig doorwerken. Maar, na de lunch verruilen we de trainingslocatie voor andere activiteiten. Van bezoek aan een locale markt (marktwerking is natuurlijk een belangrijk onderdeel bij WFT Vermogen) tot aan een mooie bergwandeling, het bezoeken van oude nederzettingen, en soms ook gewoon een middag studieverlof. Iedere dag sluiten we af met een plenaire sessie waarin alle stof die tot dan toe behandeld is terugkeert. 

 

Na de plenaire sessie trekken we erop uit om samen van het diner te genieten.​​​​​​​ 

De gehele Xperience zal een WFT trainer uit nederland de groep begeleiden. 

Meer dan een cursus...

 

Maar we is meer! Samen met de gastheer op onze Kroatische boerderij gaan we op stap om de familie te helpen met alles wat je tegen kunt komen op het Kroatische platteland. De ene keer is dat de asperge-oogst of de kersenpluk, een andere keer weer het opbinden van de druiven, het krenten ervan of het maken van wijn. Het is nooit saai op een boerderij. 

Precies een week later, dinsdag laat in de middag stap je weer op het vliegtuig terug naar Nederland. Je examen wordt gepland in de week van terugkeer. Omdat Kroatië een EU-land is is een geldig ID voldoende als reisdocument. Een paspoort is natuurlijk ook goed. 

We hebbenn nog maar een paar plaatsen vrij. Inschrijving gaat op basis van volgorde van aanmelding. Vanwege het uniek karakter kan inschrijving alleen telefonisch of schriftelijk.

De gegevens op een rij:

 

  • Datum: dinsdagavond 29 mei 18:35u.vertrek tot en met dinsdag 5 juni 22:55u. aankomst.

  • Locatie: Sveti Lovreč, Kroatië, nabij Poreč en Rovinj

  • Maximaal aantal deelnemers: 10

  • Trainer: Rick Breeuwer

  • All-inn-prijs: € 1.295,- voor de training, catering, transfers, activiteiten, entrees, logies en examen (1x)

  • Kosten ticket: € 150,- retour Rotterdam-Pula. We vliegen met Transavia. Tickets zijn al ingekocht en via WFT Xperience te reserveren.

Ook mee? Je bent niet alleen! Alle foto's op de deze pagina zijn genomen door deelnemers van een eerdere editie. De editie 2018 heeft nog maar een paar vrije plekken. Schrijf je in of neem contact op voor meer informatie. 

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring