De 4 pijlers van iedere Xperience

01

kennis en vaardigheden

vergroten

02

blended learning met klassikale afronding

03

veel afwisseling en beweging

04

inspirerende trainers en inspirerende omgeving

Wat is een WFT Xperience?

Bij WFT Xperience zijn we ervan overtuigd dat je informatie beter onthoudt wanneer je er een belevenis van maakt. Beleven is onthouden is ons motto en dagelijks bewijzen we dat leren zoveel effectiever kan. En plezieriger! Een e-learning moet je doen, een Xperience mag je doen!

De manier waarop we onze opleidingen vormgeven is tweeledig. Enerzijds ontvangen alle deelnemers minimaal 14 dagen van tevoren een digitale leeromgeving. We hebben daarvoor gekozen om met materialen te werken die aansluiten bij onze filosofie. Met veel tot de verbeelding sprekende voorbeelden en veel interactie. 

Maar naast de voorbereiding met de digitale materialen bieden we een kleinschalige klassikale opleiding. Met bijvoorbeeld maar maximaal 12 deelnemers bij een initiële WFT-opleiding. Maar het grootste verschil zit hem in de wijze waarop onze trainers met de materie omgaan en inhoud geven aan het programma. Met veel afwisseling, fysiek bewegen waar nodig, veel inspiratie uit omgeving en andere deelnemers en handig gebruik makend van moderne onderwijsvormen zoals digitale kennis-quizes en oefenvragen.

Onze deelnemers zijn onze gasten. Dat betekent dat we je maximaal ontzorgen. Door goede communicatie vooraf en one-stop-shopping. We regelen de digitale leerlijnen, de klassikale training, het examen, de catering, het hotel, entrees en het vervoer tijdens de Xperience. Jouw trainer is jouw gastheer en maakt op deze manier de weg vrij voor een optimale examenvoorbereiding. 

Of het werkt? Meer dan 2000 deelnemers hebben met plezier hun diploma's bij WFT Xperience gehaald
Na een beperkte voorbereiding klassikaal uitleg ontvangen met veel aansprekende voorbeelden
Kleinschalig, persoonlijk, met aandacht voor het individu. En veel afwisseling om je aandacht bij de stof te houden. Jouw trainer is ook procesbegeleider en gids. We gaan echt eropuit!
Je ontvangt 1 factuur voor het gehele pakket, inclusief leerlijn, examengelden, klassikale opleiding, catering, entree's en  eventuele overnachting
Hoe ziet zo'n Xperience er dan uit?

Natuurlijk vind je veel foto's op onze site van eerdere groepen. En weet dat een Xperience-week heel hard werken is. Nu zijn hardwerkende mensen minder fotogeniek dan deelnemers die zich verplaatsen met de watertaxi naar de Kubuswoningen of het belastingmuseum. Hieronder een voorbeeld van WFT Basis. Alleen WFT Hypothecair Krediet is een dag langer omdat deze is samengevoegd met de stof van Consumptief Krediet.

 Weekindeling

dag 1

kennismaking

kennistoets

rekenvaardigheden

kennisquizes

korte energizers

dag 2

Update en refresh

rekenvaardigheden

kennisquizes

bezoek relevante externe locatie

korte energizers

dag 3

Update en refresh

rekenvaardigheden

kennisquizes

oefenvragen

korte energizers

afronding alle stof

dag 4

CONSULTING

Update en refresh

rekenvaardigheden

examen-voorbereiding

examen op onze eigen locatie

daarna

geslaagd naar huis of de volgende dag terug voor herkansingsdag gelijk aan dag 4

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Brenda:  06 38216128

Bel Eveline:  06 14425757

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring