Wat is een WFT Xperience?

Bij WFT Xperience zijn we ervan overtuigd dat je informatie beter onthoudt wanneer je er een belevenis van maakt. Beleven is onthouden is ons motto en dagelijks bewijzen we dat leren zoveel effectiever kan. En plezieriger!

De manier waarop we onze opleidingen vormgeven is tweeledig. Enerzijds ontvangen alle deelnemers minimaal 14 dagen van tevoren een digitale leeromgeving. We hebben daarvoor gekozen om met materialen te werken die aansluiten bij onze filosofie. Met veel tot de verbeelding sprekende voorbeelden en veel interactie. 

Maar naast de voorbereiding met de digitale materialen bieden we een kleinschalige klassikale opleiding. Met bijvoorbeeld maar maximaal 12 deelnemers bij een initiële WFT-opleiding. Maar het grootste verschil zit hem in de wijze waarop onze trainers met de materie omgaan en inhoud geven aan het programma. Met veel afwisseling, fysiek bewegen waar nodig, veel inspiratie uit omgeving en andere deelnemers en handig gebruik makend van moderne onderwijsvormen zoals digitale kennis-quizes en oefenvragen.

Onze deelnemers zijn onze gasten. Dat betekent dat we je maximaal ontzorgen. Door goede communicatie vooraf en one-stop-shopping. We regelen de digitale leerlijnen, de klassikale training, het examen, de catering, het hotel, entrees en het vervoer tijdens de Xperience. Jouw trainer is jouw gastheer en maakt op deze manier de weg vrij voor een optimale examenvoorbereiding. 

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Eveline:  06 14425757 

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring