1/1

Werken bij WFT Xperience: Gooi jij hoge ogen met een extra talent?

 

Jij hebt uiteraard de nodige WFT diploma's en bent actueel. Je hebt de nodige didactische kwaliteiten. Dit is in ieder geval een goede basis om als WFT trainer aan de slag te gaan. 

Als WFT Xperience trainer schuw je de fysieke inspanning zelf niet. Je weet mensen te boeien en inspireren. Zo af en toe zelfs mensen buiten hun comfortzone te laten bewegen. Je brengt een extra talent mee dat je vol overtuiging in kunt zetten. Hiermee maak je o.a. de training tot een belevenis, een Xperience, die door deelnemers wordt onthouden.

 

Werken bij WFT Xperience, betekent met elkaar leren en vooral plezier maken op het feestje van de deelnemers. Meer weten? Stuur je motivatie en beschrijving van jouw extra talent naar: info@xperience of bel op 010 2308800.  

WAT WIJ DEELNEMERS MEEGEVEN

In alles wat we doen staat een belevenis centraal. Na afloop zeg je: "Wat heb ik een geweldige tijd gehad en ook nog een WFT diploma".​ Bij WFT Xperience richten we ons op de groeiende groep financieel professionals die niet gelooft in bevlogenheid door e-learnings en leren op afstand. Wij geloven in bevlogenheid door inspirerende ontmoetingen waarbij gezamenlijke activiteiten bijdragen aan een heldere geest in een gezond lichaam. Naast het behaalde WFT of PE diploma , en nieuwe belevenissen houd je er nog de uitbreiding van je netwerk aan over ook.

HOE WIJ DAT DOEN

Duurzame kennis ontstaat door actief op zoek te gaan naar een veilige omgeving waar mensen elkaar inspireren en continu uitdagen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Onze trainers zijn daarin de procesbegeleiders die vanuit hun ervaring niet alleen kennis over kunnen dragen maar vooral weten te inspireren om net dat stapje meer te zetten. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarom kunnen onze trainingen niet zonder enige fysieke inzet.

WAT WIJ BIEDEN

  • Snelheid

  • Beweging en beleving 

  • Alle opleidingen WFT en PE onder 1 dak met een zeer afwisselend programma

  • Inspirerende trainers die meer talent hebben dan alleen kennis

  • Succesratio's waarbij wij doorgaan tot jij je diploma hebt

  • LinkedIn Icon
  • Facebook

© 2019 XPERIENCE Opleidingen Rotterdam 

Sint Jobsweg 30 J

3024 EJ Rotterdam

010 230 88 00

Mail: info@xperience.nl

Bel Brenda:  06 38216128

Bel Eveline:  06 14425757

Bel Rick:       06 38531560 

Algemene voorwaarden   en klachtenprocedure

Privacyverklaring