top of page

Contact

WFT Xperience B.V.

KvK: 61607436

info@xperience.nl

010-2308800

06-14425757

Bezoekadressen

Campus Delta Capelle

Rietbaan 2-12

2908 LP Capelle aan den IJssel

Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3011 WS Rotterdam

Postadres

Postbus 8256

3009 AG  Rotterdam

Statutaire zetel

Luxemburgsezoom 11

2912 GG  Nieuwerkerk aan den IJssel

Rick Breeuwer
Rick Breeuwer

Ma t/m vrij aanwezig

rick@xperience.nl

Of bel: 06 38531560

dobbelstenen kleur.jpg
Thomas Romein
 

Toezichthouder

thomas@xperience.nl

Bart Breeuwer_edited.jpg

Coördinator Toezichthouders

examens@xperience.nl

Bart Breeuwer
 
20240116_115359[1].jpg

Toezichthouder

Boris@xperience.nl

Boris de Wilde
Boris de Wilde

Toezichthouder 

boris@xperience.nl

Bereikbaarheid

!! Gratis parkeren in het Transferium Kralingse Zoom !!

Voor al onze veel gebruikte trainingslocaties geldt dat deze met openbaar vervoer prima bereikbaar zijn. 

Wanneer je deelneemt aan onze programma's of een andere afspraak hebt met een van onze medewerkers weet dan dat je in het transferium Kralingse Zoom gratis kunt parkeren. Vanaf daar reis je snel per metro de stad in. Omdat er iedere 3 minuten een metro rijdt ben je niet alleen goedkoper, maar ook sneller op de plaats van bestemming. Zorg wel voor een geldig vervoersbewijs.

Bezoekadres Campus Delta Capelle XL

 

Campus Delta Capelle XL is een gebouw met opvallende beschilderingen langs de Hoofdweg tussen Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Parkeren kan op verschillende plaatsen langs de weg op het bedrijventerrein aan de Rietbaan, een zijweg van de Hoofdweg. 

Met de auto

Komende vanuit de richting Rotterdam neem je op de A20 de afslag (16) richting Capelle aan den IJssel/Alexandrium. Eenmaal onderaan de afslag rechtsaf en dan voorsorteren voor om richting Hoofdweg en Nieuwerkerk aan den IJssel af te slaan. Eenmaal op de Hoofdweg richting Nieuwerkerk aan den IJssel sla je linksaf ter hoogte van het Tango tankstation aan je rechterhand. Het gebouw op de hoek is Campus Capelle. 

 

Komende vanuit de richting Gouda neem je de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel. Vervolgens neem je de rotonde driekwart rond en meteen wanneer je de A20 oversteekt neem je de afslag rechtsaf. Dit is al de Hoofdweg richting Capelle aan den IJssel. Na een 3-tal rotondes en een tweetal verkeerslichten sla je rechtsaf de Rietbaan op. Het gebouw aan je rechterhand is Capelle Campus.

 

Met de trein

Rijd naar station Capelle Schollevaar. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar Capelle Campus. Komende vanuit het station loop je in de richting van de Hoofdweg en loop daar onder de spoortunnel en de voetgangserstunnel onder de Hoofdweg. Eenmaal de voetgangerstunnel onderdoor zie je het pand al liggen.

 

Met de metro

Rijd naar halte Ambachtsland. Vanaf daar loop je 12 minuten naar de Rietbaan door richting Hoofdweg te lopen. 

Met de bus

Lijn 190 rijdt meerdere keren per uur vanaf Rotterdam-Alexander richting Gouda. Halte Vlierbaan. Reistijd vanaf Rotterdam Alexander ca 5 minuten.

Te voet vanaf het (Woonmall) Alexandrium 

Vanaf Woonmall Alexandrium is het ongeveer een kwartier lopen. Volg de borden richting Gouda.

Bezoekadres en trainingslocatie Wijnhaven 36

Veel van onze afspraken vinden plaats in het Coachhuis aan de Wijnhaven 36 te Rotterdam. Op steenworp afstand van de Markthal en Station Blaak. Reis bij voorkeur met het openbaar vervoer. Uitstappen bij Beurs en vanaf daar 300 meter lopen naar de Wijnhaven. Maar ben je met de auto dan kun je op verschillende plekken betaald overdekt parkeren. Dat kan onder de markthal maar ook dichterbij bij Interparking Red Apple, Wijnbrugstraat 22 te Rotterdam.

Trainingslocatie St Jobsweg 30

Veel van onze trainingen vinden plaats op de Sint Jobsweg. Hier vind je de omschrijving hoe er te komen.

Openbaar vervoer

Onze trainingslocatie aan de Sint Jobsweg 30 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel de tram 8 als drie metrolijnen A,B en C hebben een halte in de directe omgeving. Je stapt uit bij station Coolhaven en loopt binnen 6 minuten ons trainingscentrum binnen.

Watertaxi of waterbus

Een belevenis maken van je vervoer? Neem dan eens de watertaxi. Ons pand ligt direct aan de Sint Jobshaven, een stopplaats voor de boot waarmee dit ultrasnelle vervoer over water is georganiseerd. Het nummer van de aanlegsteiger is 69, de aanlegsteiger heet Mullerpier. De kosten bedragen € 4,50 per persoon en aan boord kun je pinnen. Op bijna 100 plekken in de stad kun je aan boord. De watertaxi kun je bereiken op 010-4030303.

De waterbus is iets minder spectaculair maar nog altijd een attractie. Je kunt met je OV-pas terecht of betalen aan boord. Veel deelnemers uit het zuiden parkeren gratis op de RDM-werf en nemen dan de watertaxi naar de Jobshaven. Dat is 5 minuten varen en hij vaart doorgaans ieder halfuur. De kosten bedragen €1,00 per rit.  

Toch met de auto

Komend vanaf de A13 en/of de A20 en ook andere snelwegen via de Ring Rotterdam, ben je binnen 7 á 8 minuten bij ons trainingscentrum. In de directe omgeving van het pand zijn meestal voldoende parkeerplaatsen vrij. De kosten voor het parkeren bedragen rond de € 2,30 per uur of maximaal € 20,00 per dag. Wij adviseren dan te parkeren in de Q-park garage naast de Albert Heijn op de Sint Jobsweg voor € 17,00 per dag. Dat is nog geen 200 meter lopen. 

bottom of page