top of page

Maak van het leerproces een belevenis

Meer dan 2.000 deelnemers hebben met plezier hun WFT diploma's gehaald bij Xperience Opleidingen

Wat is een Xperience?

Bij Xperience Opleidingen zijn we ervan overtuigd dat je informatie beter onthoudt wanneer je er een belevenis van maakt. Ons motto is daarom: Beleven is onthouden! Dagelijks bewijzen we dat leren zoveel effectiever kan. En plezieriger! Een e-learning moet je doen, een Xperience mag je doen! 

Geslaagde leerlingen onder de kubuswoningen

De vier pijlers van elke Xperience

Bij WFT Xperience zijn deelnemers onze gasten. Dat betekent dat we maximaal ontzorgen. Door goede communicatie vooraf en one-stop-shopping. We regelen de digitale leerlijnen, de klassikale training, het examen, de catering, entrees en het vervoer tijdens de Xperience. Zelfs voor eventuele hotelovernachtingen kunnen de deelnemers bij ons terecht. Deze activiteiten vallen allen onder de vier pijlers waar elke opleiding aan moet voldoen.

1

Kennis en vaardigheden vergroten

Laat je informeren en inspireren tijdens de klassikale lessen (ook online) en verbeter je vaardigheden door onze oefenvragen te maken. 

Onze trainers zijn helemaal gespecialiseerd in WFT vraagstukken en brengen je de fijne kneepjes bij.

2

Blended learning met klassikale afronding

Een combinatie van leervormen die kleinschalig en persoonlijk zijn met volle aandacht voor het individu. Klassikaal waar het kan, online waar het moet. 

De aanloop naar je Xperience geschiedt doorgaans online. De Xperience-dagen zelf zijn doorgaans fysiek en klassikaal. Maar we bieden ze ook online en individueel aan.

3

Veel afwisseling en beweging

Bewegen is gezond. Door korte energizers (iedereen kan het) en afwisselende activiteiten zorgen we ervoor dat je scherp bent en blijft. Onze trainingsdagen zijn lang en intensief. Maar door de juiste mix van onderdelen lijken ze voorbij te vliegen.

4

Inspirerende trainers in een leerzame omgeving

Naast dat je wordt geholpen met het lesmateriaal, is de trainer ook je procesbegeleider en gids. Je trekt er echt op uit. In Rotterdam liggen de examenvragen als het ware op straat. Bovendien is onze trainingslocatie aan de Jobshaven een unieke locatie. 

Hoe ziet een Xperience eruit?

De opleidingen zijn tweeledig vormgegeven, een combinatie van zelfstudie en klassikale lessen. Minimaal 14 dagen van tevoren krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving en werk je aan tot de verbeelding sprekende opdrachten van de leerlijn naar de Xperience. Tijdens het klassikale gedeelte van de opleiding word je op informele sfeer uitgedaagd om de stof goed onder de knie te krijgen. We zorgen ervoor dat jij je onder de ideale omstandigheden kunt voorbereiden op het examen.

Leerlingen interactief aan het leren
Leerlingen in de watertaxi van Rotterdam
Leerlingen die uitleg krijgen achter de laptop
Voorbereiding (Start 2 weken voorafgaand aan Xperience)

Start met studeren! We checken regelmatig je voortgang en beantwoorden je vragen.

Toets je kennis. Inventarisatie en focus op lastige onderdelen van het lesmateriaal. 

Werk aan je vaardigheden. Bezoek een relevante externe locatie.

Maak oefenvragen. Afronden en samenvatten van het lesmateriaal. 

Examentraining plus examen (dag 4)

Begin het officiële examen in onze veilige en vertrouwde omgeving.

Herkansing (dag 5*)

Gebruik de herexamen-training in je voordeel en sluit de week succesvol af!

Xperience (dag 3)
Xperience (dag 2)
Xperience met kennismaking (dag 1)

*Niet alle WFT opleidingen duren precies 5 dagen. WFT Hypothecair Krediet duurt 6 dagen, en sommige opleidingen worden in combinatie aangeboden en duren 8 dagen. Dan heb je dus meteen 2 opleidingen (!) in 8 dagen afgerond. Ben je benieuwd welke opleidingen wij aanbieden? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op om je aan te melden voor één van de Xperiences.

bottom of page