top of page
  • Boris

Een geslaagde ervaring

Vorige maand hebben wij Luke mogen feliciteren met het behalen van zijn certificaat WFT Schadeverzekering Zakelijk. We hebben een kort interview gehouden, zodat we wat persoonlijke ervaringen kunnen delen.


Waar werk je en wat houden je werkzaamheden in?

Ik werk bij Nationale Nederlanden, motorrijtuigen buitenland, bij de claims afdeling. Ik behandel de schade die door een voortuig in het buitenland bij een bij door ons verzekerde persoon is veroorzaakt af.

Welke opleiding heb je gevolgd en waarom was deze belangrijk voor je?

Ik moest van mijn werkgever mijn diploma halen voor Schade Zakelijk, maar helaas lukte dat niet. Ondanks dat ik nog bij een aantal andere organisaties online opleidingen gedaan had, die wel goede inzichten opleverden, waren deze nog net niet genoeg om het diploma te halen.

‘Deze training was hard nodig als ik in dezelfde functie door wilde gaan. Er zat geen

enorme tijdsdruk op, maar hij moest wel een keer gehaald worden.’


Hoe ben je in contact gekomen met Xperience Opleidingen?

Ik kwam via mijn manager met Xperience Opleidingen in aanraking. Hij had van veel mensen gehoord dat ze via WFT Xperience hun diploma gehaald hadden. Ze waren allemaal erg positief over ons. ‘Het fysieke aspect, de trainingsdagen, waren weliswaar intensief maar bleven altijd huiselijk.’


Wat is je het meest bijgebleven van de opleidingdagen?

Een paar hoogtepunten waren de trainer (Rick), de lunch (dat is prima geregeld op de Campus) de structuur en dat alles erg persoonlijk was. ‘Het was allemaal gestructureerd, duidelijk en toch zonder het gevoel dat je als nummertje gezien werd.'


Hoe kijk je terug op deze opleiding en voor wie zou je deze aanbevelen?

Voor het aanraden: ‘Zou dit echt bij iedereen aanraden die moeite heeft met online leren, voor mij echt perfect.’ ‘Als het van de managers mag zou ik het iedereen aanraden, Xperience heeft een andere manier van aanpakken en die werkt bij mij.’ Als ik erop terugkijk zijn er twee woorden die me aan de training laat denken: ‘Opluchting en Dankbaarheid’.


Dankjewel Luke dat we dit interview mochten doen! We zijn blij met je resultaat en nogmaals gefeliciteerd! Je mag trots zijn op jezelf!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page