top of page
  • Rick Breeuwer

Een Xperience ook voor individuele deelnemers? Natuurlijk wel!


Sinds 2014 biedt Xperience WFT opleidingen aan op een manier die destijds uniek was en door de jaren heen eigenlijk steeds unieker wordt. Wij leiden klassikaal op en doen dat met veel afwisseling en energie. We gaan erop uit om met eigen ogen te zien waarom een appartement zo bijzonder is om te financieren en halen voorbeelden van aansprakelijkheid gewoon op door de stad in te gaan. In het geweld online trainingen blijft Xperience als een witte raaf gewoon vasthouden aan de basis van leren: Beleven is Onthouden!

De meeste van onze klanten zijn bedrijven die groepen van deelnemers aanmelden. We krijgen echter steeds vaker het verzoek om individuele deelnemers te begeleiden.En daar willen we graag gehoor aan geven. Om deze groei te faciliteren hebben we aansluiting gezocht en gekregen bij het NRTO en gebruiken we voor individuele deelnemers aan onze Xperience programma's dan ook de algemene voorwaarden van deze belangenvereniging.

Je kunt de algemene voorwaarden gemakkelijk vinden op onze site. Let je wel op dat je als individuele inschrijver de B2C versie moet hebben?

Recente blogposts

Alles weergeven

टिप्पणियां


bottom of page