top of page
  • Rick Breeuwer

Examens bij WFT Xperience


De kroon op je harde werken is en blijft toch een succesvol afgelegd examen. En zelfs daarvan weten we een Xperience te maken. Hoe we dat doen? Door van flexibel examineren de norm te maken!


Examen op onze Campus in Capelle aan den IJssel

Via deze site kun je gemakkelijk examen boeken op vaste tijden. Zit jouw voorkeursdatum of tijd er niet bij? Neem dan gewoon contact op en we zorgen dat je welkom bent! Ons team met toezichthouders zullen ervoor zorgen dat je comfortabel en op je gemak aan je examen kunt werken.


Examen met onze mobiele set

Gewoon bij jou op kantoor! Ons team beschikt over een aantal mobiele examensets dat ingezet kan worden bij jou op kantoor. Uiteraard komen we van tevoren kijken naar de mogelijkheden want het blijft natuurlijk wel een officieel examen met een aantal randvoorwaarden.


Examen in onze examenbus nabij jouw kantoor

Ben je met een flink gezelschap en wil je in een keer veel mensen tegelijkertijd het examen aanbieden zonder reiskosten, kosten van verlet en op een opvallend andere manier, kies dan voor de inzet van onze Examenbus. Gewoon bij jou op de parkeerplaats. Het kan gewoon. Bovendien is de bus een enorme eye-catcher. Jouw reclame kan er op.


Examen doen bij Xperience? Er is altijd een oplossing!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page