top of page
  • Rick Breeuwer

Flexibiliteit is het toverwoord

Daar waar mensen elkaar ontmoeten, daar ontstaat de juiste basis voor persoonlijke groei, inspiratie en bevlogenheid. En juist op dat gebied liggen nu de uitdagingen. En die gaan we aan!

Bij WFT Xperience geloven we in groei door persoonlijk contact. Daar waar mogelijk fysiek en daar waar essentieel online. Dat betekent in deze tijd dat we werken op afstand en als we deelnemers begroeten dat afstand in acht wordt genomen.

Onze trainingsruimte bleek soms te groot en soms te klein dus zijn we op zoek gegaan naar flexibele oplossingen. En die hebben we gevonden.


Vanaf 1 oktober gaan we "flexibel"

Op 3 verschillende plekken in Rotterdam hebben we de moeglijkheid gecreëerd om elkaar te ontmoeten in een ruimte die -uiteraard moet hij inspireren- in grootte aangepast kan worden op de behoeft. We hebben de mogelijkheid elkaar te ontmoeten bij het Coachhuis aan de Wijnhaven, HNK op het Vasteland of onze oude vertrouwde Sint Jobsweg. Organisatorisch zal dat meer van ons vragen, maar de voordelen van flexibiliteit wegen absoluut zwaarder.


Het is niet de sterkste die wint, maar diegene die zich het best aanpast aan de veranderende omstandigheden... toch? Xperience Opleidingen in ongekend lenig.....Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page