top of page
  • Rick Breeuwer

Reikhalzend uitkijken naar einde lock-down


In een jaar kan veel gebeuren. Heel veel. Daar waar we vorig jaar april nog dachten dat het allemaal zou overwaaien als we een paar weken op slot zouden gaan, blijken we een jaar later nog steeds in een lock-down te zitten die steeds meer gaat knellen.

Gelukkig hebben we een mooi alternatief gevonden in online-trainingen. Natuurlijk op de Xperience-wijze met veel interactie, hilarische voorbeelden, kennis-quizes en -als vanzelfsprekend- veel succesvolle examens.

En toch en toch....

We kijken ook weer uit naar de tijd om elkaar te zien. Om te wandelen door de stad en uitlaatgassen en regen maar voor lief te nemen. Gewoon weer lekker samen elkaar inspireren en de voorbeeld uit de praktijk ophalen. Want Corona of niet, wat blijft is dat "Beleven is Onthouden!"

Zodra het kan gaan we weer. Nog even de kiezen op elkaar maar wat anders is dan een eerder dit jaar is dat we weer perspectief hebben en plannen kunnen maken. Alleen dat al geeft de burger moed! Houd nog even vol allemaal. Er gloort licht aan het einde van de tunnel! In ons geval natuurlijk de Maastunnel....

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page