top of page
  • Rick Breeuwer

WFT Online geeft je net dat zetje!


Is een hele Xperience te lang? Of nu in deze tijd even niet de juiste oplossing? Dan is het goed te weten dat we al onze trainingsmiddelen ook online kunnen aanbieden. De afgelopen maanden hebben we veel ervaring opgebouwd met online-trainingen. 1 op 1, in kleine groepen, losse onderdelen, examentrainingen, kennisquines -you name it- we hebben het aangeboden. En allemaal in een stijl die net even anders is. Het moet natuurlijk wel een belevenis blijven.


Wat we uit ervaring weten is dat de vaardigheden juist het onderdeel is waar deelnemers aan de WFT opleidingen het meest tegenaan lopen. En laten we nu juist voor deze vaardigheden mooie modules hebben. Denk dan bij Vermogen aan onderdelen zoals Lijfrentes, Pensioenen, en Statistiek bij beleggen. Of bij Hypothecair Krediet waar KEW-berekeningen, scheiden en pensioen de voornaamste issues zijn.


Wanneer je online begeleiding wenst dan vragen onze trainers van tevoren naar de thema's waar je uitleg over wenst. Zo studeer je effectief en blijf je niet hangen op net die paar onderdelen die tijd en energie slurpen (en frustreren wanneer je daardoor blijft steken op een 5)


Boeken is eenvoudig. Dat kan online op sommigen tijdsblokken maar de beller is sneller. We maken graag een afspraak met je.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page