top of page
  • Rick Breeuwer

WFT Xperience Online? Het kan!

Bij WFT Xperience staan we er natuurlijk om bekend om met veel afwisseling in een sneltreinvaart je te helpen aan je WFT diploma. Door elkaar te inspireren en met leuke en leerzame onderbrekingen. Natuurlijk inspireert het immer bruisende Rotterdam als fysiek locatie, maar als het online moet dan doen we het ook online.

De afgelopen week hebben we de eerste volledige Xperience Hypothecair Krediet voor TPS gedaan. In 17 sessies zijn we samen door de stof gegaan. En waar vooraf de vraag was of dit niet teveel van het goed is, bleken de deelnemers aan het einde van de week nog opmerkelijk fris en monter. Ook een Xperience kan dus online. Met interactie, met kennisquizes en met veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

Rest de vraag of we nu definitief "om" zijn. En daar kunnen we ook een antwoord om geven. We blijven de klassikale trainer met een bijzondere leervorm. Maar als alternatief is het een hele mooie! Bovendien heeft het ons gedwongen veel te digitaliseren waardoor we ook voor de reguliere Xperience over meer dan voldoende oefenmaterialen beschikken.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page