top of page
  • Foto van schrijverRick Breeuwer

PE weken - Maart 2021

Ieder jaar zien wij een extra vraag naar PE-opleidingen aan het einde van het eerste kwartaal. Hoewel de huidige PE-periode nog loopt tot april 2022 is het een idee om je PE nu al in orde te maken. Denk dan bijvoorbeeld aan de toetstermen die kunnen veranderen per 1 april. Wanneer je nu goed op de hoogte bent van de huidige toetstermen dan lijkt het verstandig om niet te wachten op een set nieuwe toetstermen en de bijbehorende nieuwe vragen. Een ander motief kan zijn om je opleidingsbudget nu in te zetten. Wellicht heb je nog opleidingsbudget over van het huidige jaar.


Wat we in ieder geval doen is een klassikale training met kleine aantallen deelnemers. Op dit moment gaan we uit van maximaal 6 deelnemers. In 1 dag bereiden we je voor op je examen. Dat kan natuurlijk alleen maar met een voorbereiding door jouzelf. Je PE-opleiding kost, inclusief de leermiddelen, een eenvoudige lunch, de klassikale training, energizers én het examen in totaal € 335,-.


Locatie: Rotterdam.

Data: Week 11 (15-18 maart).

Tijden: Aanvang 08:30u. Examen doe je om 15:00u. op een externe locatie nabij.


Programma open inschrijving:


Wil je liever in een groep met collega's of bekenden? Dat kan!

Wanneer je minimaal 4 deelnemers weet te verzamelen, dan organiseren wij een PE dag op maat. Datum, locatie en programma stellen we samen vast.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken .

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page