top of page
  • Rick Breeuwer

WFT Consult? Online antwoord op al je WFT vragen!

Met grote regelmaat kwam de vraag bij ons binnen te helpen op deelgebieden. We weten na 6 jaar Xperiences op alle WFT-vlakken inmiddels precies waar de schoen wringt. WFT examens zijn immers opgebouwd uit kennis, professioneel gedrag en vaardigheden. Kennis is te vergaren door veel leeswerk te verzetten. En dat lukt meestal heel aardig want lui zijn onze deelnemers zeker niet. Professioneel gedrag is met GBV (gezondboerenverstand) heel goed op te lossen. Maar dan die vaardigheden.... Niet alleen complexe berekeningen maar ook de gevolgen ervan in het snotje hebben, daar blijkt het struikelblok voor velen.

De oplossing die we bieden is het WFT Consult. Jij boekt jouw WFT Xpert die jou meeneemt in een uur om op jouw vragen antwoord te geven. Om zo goed als mogelijk aan te sluiten op jouw leerdoel vragen we je van tevoren de onderwerpen aan te reiken of eventuele lastige cases door te sturen. Dan is onze WFT Xpert optimaal voor jou beschikbaar.

Het maximaal aantal deelnemers aan een WFT Consult is 4 personen.

De kosten bedragen € 110,- per consult. Bij veel financiële instellingen kan dit vanuit het persoonlijk budget worden vergoed.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page